Over ons


Aytac Cakir

In 2019 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de hogeschool Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik direct gaan werken bij TOM centrum Domburg. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in totaal therapie gericht op diverse lichamelijke klachten. Naast mijn baan in Domburg ben ik tevens fysiotherapeut bij de voetbalclub VV Smithoek te Barendrecht geweest in het seizoen 2020/2021. Als fysiotherapeut bij een sportclub, heb ik veel geleerd over sportblessures en hersteltrainingen. Hier ligt voor mij dan ook mijn grootste interesse. In 2022 ben ik begonnen als de fysiotherapeut van het eerste elftal van VV Kloetinge.

 In 2021 heb ik mijn cursus dry needling afgerond.

 

Thouria Cakir-Loukili

Mijn naam is Thouria. In 2019 behaalde ik mijn bachelor tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeerstage behaalde ik binnen Rijndam Revalidatie. Hierna ging ik direct aan het werk in de eerstelijns praktijk. Vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan in de tweedelijnszorg, bij uiteenlopende Zeeuwse zorginstellingen. In mijn vakgebied heb ik mij verder gespecialiseerd door het volgen van de cursus Fysiotherapie bij Covid-19 patiënten. Op dit moment ben ik ook werkzaam in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis als fysiotherapeut. 

Mijn aandachtsgebied ligt bij de revalidatie en geriatrie. Dit jaar wil ik mij dan ook gaan specialiseren tot geriatriefysiotherapeut.