Belangrijk om te weten


Informatie I.V.M. Corona

Ook bij Fysiotherapie for All houden we nauwlettend het nieuws en de adviezen van het RIVM in de gaten. We hopen de patiëntenzorg zo lang mogelijk normaal voort te kunnen zetten.

Daarom willen we u vragen: heeft u last van (milde-) verkoudheidsklachten, benauwdheid, griepverschijnselen of komt u onlangs (<2 weken) uit een risicogebied, neemt u dan alsjeblieft telefonisch contact met ons op. Ook zou het voor ons en uzelf fijn zijn, wanneer u zelf een extra handdoek meeneemt. Alvast bedankt voor het begrip.

 

Natuurlijk nemen wij ook onze verantwoordelijkheid door ons best te doen de omgeving extra veilig voor u te houden.

 

Mondkapje

Naar aanleiding van de nieuwe adviezen werken wij vanaf heden met medische mondkapjes. Dit ter bescherming van u en onszelf. Wij vragen u zelf een mondkapje mee te nemen voor in de wachtruimte en in de behandelruimte.

Wij volgen hiermee de richtlijnen van onze beroepsgroep de KNGF en de GGD. Een uitzondering op dit advies zijn kinderen tot en met 12 jaar en in de oefenruimte als de 1,5 meter gewaarborgd kan worden.

Verder gelden de andere regels nog altijd. Houdt 1,5 meter afstand, desinfecteer de handen bij binnenkomst en neem eerst contact op als u enige gezondheidsklachten heeft.

 

Telefonische bereikbaarheid

Fysiotherapie For All is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden kunt u een boodschap achter laten op het antwoordapparaat. Wij bellen u dan z.s.m. terug. 

Er wordt niet gewerkt met een wachtlijst. Getracht wordt iedereen binnen twee werkdagen na aanmelding in te plannen, afhankelijk van uw voorkeuren.

Wanneer u bij verhindering uw afspraak ten minste 24 uur van tevoren annuleert voorkomt u dat de gereserveerde tijd bij u in rekening wordt gebracht. Annuleringen kunnen altijd worden doorgegeven, zowel tijdens als buiten de openingstijden van de praktijk. Als niemand u te woord kan staan, kunt u uw boodschap inspreken op het antwoordapparaat, een WhatsApp bericht of een e-mail sturen.

 

Hygiëne

Tijdens een fysiotherapeutische behandeling is er vaak sprake van direct lichamelijk contact tussen cliënt en behandelaar. Het wordt op prijs gesteld dat u hiermee rekening houdt met betrekking tot uw persoonlijke verzorging. U wordt verzocht om tijdens iedere fysiotherapeutische behandeling een badhanddoek mee te brengen. Deze dient u te gebruiken op de behandelbank of in de oefenzaal. Daarnaast wordt u verzocht om tijdens het gebruik van de oefenzaal altijd binnenschoenen te dragen.

 

Privacy

Er wordt veel waarde gehecht aan uw privacy. Met uw gegevens wordt zorgvuldig en vertrouwelijk omgegaan. In alle behandelkamers is de privacy gewaarborgd. Al uw gegevens bevinden zich in een beveiligde digitale omgeving en zijn niet toegankelijk voor derden tenzij u daar schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. Daarnaast werken wij volgens de privacyregels van de branchevereniging KNGF.

 

Klachten 

Uiteraard doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch een keer minder tevreden zijn, dan stellen wij het erg op prijs dat u dit aan ons doorgeeft. Indien u klachten heeft over uw behandelend fysiotherapeut of over de geleverde zorg, kunt u dit in eerste instantie met hem of haar bespreken.

Vanzelfsprekend wordt uw klacht vertrouwelijk behandeld en er zal alles aan gedaan worden om tot een goede oplossing te komen. Als uw klacht niet naar wens is opgelost, kunt u terecht bij de klachtencommissie van de branchevereniging KNGF. Verdere informatie kunt u vinden op www.kngf.nl.

 

De praktijk is niet verantwoordelijk voor de eigendommen van de cliënt.